AnnonceLuk annonce
Umotiveret hærværk natten til søndag

22-12-2019

Tre personbiler har været udsat for hærværk natten til søndag. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Tre personbiler har natten til søndag været udsat for hærværk i området omkring Diskotek Shooters og Restaurant Sheng Hua i Kalundborg.

Tre bilejere er søndag vågnet op til et umotiveret hærværk mod deres biler, hvor der bl.a. er smadret ruder.

Den ene bilejer (navnet er redaktionen bekendt)fortæller, at en mand besøgte Diskotek Shooters i Kordilgade, hvor han drikker en øl, herefter gik han ud fra diskoteket og om i baggården ved Restaurant Sheng Hua, hvor han smadrede sideruden på en bil, herefter gik han gennem smøgen til parkeringspladsen i Bredgade, hvor han smadrede endnu en siderude på en bil, gennemroder handskerummet for derefter at smadre forruden og ridse frontklappen med en sten. Endelig har manden smadret endnu en siderude i en bil som var parkeret på parkeringspladsen.

I følge bilejeren som TV-Kalundborg har talt med, så er gerningsmanden fanget på overvågningskamera både indendørs på diskoteket, samt i baggården, hvor man på optagelserne kan se han smadrer en siderude i bilen.

Optagelserne er overdraget til Midt- og Vestsjællands Politi.

Hærværket er sket i tidsrummet mellem kl. 04.30 og 05.30 søndag morgen, og skulle der være folk på vej hjem fra byen, som har bemærket hærværket, kan politiet kontaktes på tlf. 114Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0