AnnonceLuk annonce
’Ugens spiseoplevelse’ er blevet en stor succes

20-01-2021

Asger Øgelund og Mathias Dyhr Rothmann fra Asgers Fisk har fået stor succes med 'Ugens spiseoplevelse'. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asgers Fisk har udtænkt et nyt take away-koncept med en ny 'Ugens spiseoplevelse', og det er allerede blevet en stor succes.

I lyset af de nyeste nedlukninger, som bl.a. betyder, at man ikke kan gå på restaurant og spise lækker mad, har Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk i Kalundborg, udtænkt et nyt take away-koncept.

Konceptet handler om at give kunderne mulighed for at få en ekstra lækker spiseoplevelse hjemme, som var man på en restaurant.

Det nye koncept, 'Ugens spiseoplevelse', blev startet op for tre uger siden, og er allerede blevet taget rigtigt godt imod af kunderne.

”Det er gået sindssygt godt, vi har fået rigtigt mange positive tilbagemeldinger. Den første uge solgte vi lige knapt 250 portioner, så vi var nødt til at kalde ekstra mandskab ind,” fortæller Asger Øgelund, og fortsætter,

”Enkelte kunder har efterspurgt lidt større portioner, og det lytter vi selvfølgelig til, så fremover vil alle portioner være lidt større.”

’Ugens spiseoplevelse’ har Asger Øgelund fremstillet sammen med Mathias Dyhr Rothmann, som er ham der til daglig passer fiskeforretningen. Mathias er uddannet kok og har arbejdet på flere Michelin restauranter, og han sætter en ære i at lave god mad til kunderne.

”Vi bruger friskt økologisk grønt i stedet for at købe varerne hjem fra frost, vi vil hellere lave det hele fra bunden og bruge lidt flere penge på nogle gode råvarer, end vi vil lave et super billigt måltid som vi ikke selv kan stå inde for,” siger Mathias Dyhr Rothmann.

I denne uge består ’Ugens spiseoplevelse’ af ovnbagt laks, med kartoffelkompot, bagte rodfrugter, syltede bøgehatte, friterede kapers, og hollandaise. TV-Kalundborg tør godt give retten fem kokkehuer efter at have smagt ’Ugens spiseoplevelse’.

’Ugens spiseoplevelse’ er næsten færdigtilberedt ved afhentning. Ud over en skriftlig anvisning som medfølger ved afhentning, så vil der hver uge blive lagt en video op på forretningens facebookside, som viser hvor enkelt og lækkert man kan færdiggøre og anrette maden derhjemme.

’Ugens spiseoplevelse’ kan bestilles til netop det antal personer, man skal bruge på http://shop.asgersfisk.dk/

Asgers Fisk har i øvrigt åbent helt som normalt og tilbyder hver dag ny røget laks, makrel, sild, og der er også mulighed for at bestille den populære ’Ugens platte’.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0