AnnonceLuk annonce
Udvalg støtter med godt 100.000 kr. til solcelleanlæg

17-01-2021

Af Jens Nielsen

FDF Ubby har ansøgt Folkeoplysningsudvalget om et tilskud på kr. 109.892,50 til etablering af et hybrid solcelleanlæg på gruppes kredshus i Ubby. FDF Ubby bidrager selv med kr. 10.000, -. Ansøgningen begrundes primært med gruppens høje elforbrug, men også med at gruppen vil arbejde med verdensmål nr. 7: Bæredygtig energi. Udvalget har netop sagt ja til ansøgningen.

Folkeoplysningsudvalget i Kalundborg Kommune har på deres seneste møde behandlet en ansøgning fra FDF Ubby, som har ansøgt udvalget om tilskud til etablering af 6,5 KWh Hybrid solcelleanlæg på kredshuset, Enggårdsvej i Ubby, med begrundelse i den grønne omstilling der står for døren og som alle bør være en del af.

Det seneste år har gruppen haft et elforbrug på ca. 9500 Kwh. svarende til en udgift på ca. kr. 19.000, -.

Det ønskede anlæg koster 119.892,50 kr. inkl. moms leveret og monteret, heraf udgør batteriernes pris kr. 29.950, -. Kredsen kan bidrage med 10.000 kr. da det forventes, at de fremtidige udgifter til el vil blive kraftigt minimeret.

Udvalget har på sit møde imødekommet ansøgningen og FDF Ubby kan inden længe glæde sig til strøm fra et solcelleanlæg.

Samtidig med etablering af solcelleanlægget vil FDF Ubby søsætte en oplysningskampagne for medlemmerne, hvor der arbejdes med verdensmål nr. 7 og det med at vi alle bl.a. skal være mere energibevidste.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0