AnnonceLuk annonce
Lokalplan for nyt supermarked kan vedtages

03-04-2021

Af Jens Nielsen

Teknik- og Miljøudvalget skal på deres kommende møde tage beslutning om endelig vedtagelse af en ny lokalplan for et butiksområde på Sct. Jørgensbjerg hvor der bl.a. skal opføres et nyt supermarked.

Forslag til lokalplan for butiksområde ved Sct. Jørgensbjerg har været offentligt fremlagt i fire uger efter planlovens regler om Lokalplaner af mindre betydning.

Forslaget indeholder ændringer af gældende lokalplan for butiksområdet med henblik på at etablere en ny Aldi dagligvarebutik på 1.200 m2. Kalundborg Kommune har modtaget tre høringssvar i sagen.

Dagligvarebutikken Aldi ønsker at opføre en ny og tidssvarende butik på ca. 1200 m2 ved butikscentret Sct. Jørgensbjerg 39-43. Som en del af projektet rives den tidligere dagligvarebutik ned. Projektet kræver mindre ændringer af den gældende lokalplan.

Der er modtaget høringssvar fra naboen, Houg Tømrer og Snedkerfirma, Midt- og Vestsjællands Politi og Cyklistforbundet.

De indkomne bemærkninger har givet anledning til enkelte, mindre præciseringer i lokalplanen, der ikke ændrer på lokalplanen som helhed, oplyser administrationen i Kalundborg Kommune.

Teknik- og Miljøudvalget har tidligere sagt ja til ideen om at opføre et nyt supermarked på grunden på Sct. Jørgensbjerg, så når chefen for Plan, Byg og Miljø indstiller til udvalget, at stemme ja til den nye lokalplan, bliver det formentligt ikke det store problem.

Både bygningen, hvor der tidligere var Fakta, og bygningen hvor tHansen havde forretning, skal rives ned. Arealet hvor tHansen forretningen lå skal blive til parkeringspladser, mens den nye Aldi skal bygges, hvor der tidligere var Fakta. Når den nye bygning står færdig fraflytter Aldi sit nuværende lejemål på Sct. Jørgensbjerg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0