AnnonceLuk annonce
Udvalg siger ja til nyt supermarked

08-01-2021

Af Jens Nielsen

Rema Etablering A/S ønsker at opføre et helt ny Rema 1000 supermarked i Gørlev, med placering helt ud til rundkørslen på Gørlev Landevej. Torsdag sagde Teknik- og Miljøudvalget ja til ideen.

Rema Etablering A/S har ansøgt Kalundborg Kommune om, at opføre en ny butik på Kirkevangen 29 m.fl. - ved rundkørslen til hovedlandevejen Kalundborg-Slagelse og Helsingevej - i kombination med en større udvalgsvareforretning, der vil erstatte den nuværende butiksejendom på adressen.

Sagen lægger op til Teknik- og Miljøudvalgets beslutning, om ansøgningen skal imødekommes ved at igangsætte en planproces, men Kalundborg Kommunes administration indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes.

Torsdag sagde et enigt udvalg så ja til planerne om et helt nyt Rema 1000 supermarked i Gørlev, og gik dermed imod Kommunes administration.

”Et enigt udvalg gik imod indstillingen fra administrationen, og vi anbefaler, at vi går i gang med planarbejdet, således at de kan få bygget den butik,” fortæller Jakob Beck Jensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget, og fortsætter,

”Nu kommer der en idehøring da der skal laves et tillæg til kommuneplanen og der skal laves en ny lokalplan, og der bliver også rig mulighed for, at borgerne kan komme med høringssvar.”

Projektet omfatter et grundareal på ca. 8.800 m2, hvor der i dag findes tre boliger og én erhvervsbygning med butikkerne Punkt1, Lysmesteren og Expert, der således forudsættes nedrevet.

Projektet indeholder en Rema 1000 dagligvarebutik på 1.200 m2 og butiksareal til tre udvalgsvarebutikker på i alt 1.000 m2 (herunder de eksisterende tre butikker) samt parkeringsareal med 110 P- pladser.

Rema Etablering A/S ønsker at opføre butiksfaciliteterne ved rundkørslen til hovedlandevejen Kalundborg-Slagelse og Helsingevej, Kirkevangen 27, 29 og 29A samt del af Gørlev Landevej 5.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0