AnnonceLuk annonce
Udvalg sagde ja til nyt supermarked

05-04-2020

Aldi vil opføre et nyt 1200 kvadratmeter stort supermarked på Sct. Jørgensbjerg. 

Af Jens Nielsen

Teknik- og Miljøudvalget har sagt ja til at der kan opføres et Aldi supermarked på Sct. Jørgensbjerg. Projektet kræver en ændring af lokalplanen.

BoCon Project A/S har på vegne af Aldi Danmark ansøgt kommunen om mulighed for at gennemføre et projekt på ejendommen Sct. Jørgensbjerg 39-43, Kalundborg.

BoCon ønsker at rive de eksisterende bygninger ned og bygge en ny dagligvarebutik på nr. 43 (bygningen hvor der tidligere var Fakta). Projektet kræver en ændring af den gældende lokalplan.

Teknik- og Miljøudvalget sagde ja til projektet på deres sidste møde, og det betyder at lokalplanen skal ændres.

I følge den gældende lokalplan må der ikke bygges en dagligvarebutik større end 850 kvadratmeter, og det ansøgte projekt er på 1200 kvadratmeter.

”Vi er nødt til at lave en ændring til lokalplanen, men der bliver lige en høring på fire uger, og det vil løfte hele det område, at der bliver bygget nyt,” siger udvalgsformand Jakob Beck Jensen.

Både bygningen hvor der tidligere var Fakta, og bygningen hvor T-Hansen havde forretning, skal rives ned. Arealet hvor T-Hansen forretningen lå skal blive til parkeringspladser, mens den nye Aldi skal bygges hvor der tidligere var Fakta.

Når den nye bygning står færdig fraflytter Aldi sit nuværende lejemål på Sct. Jørgensbjerg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0