AnnonceLuk annonce
Udsolgt til Stand-Up

27-07-2019

Alt udsolgt til Stand-Up i Havnsø fredag aften. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Musik i Havnsø måtte melde udsolgt fredag aften til deres Stand-up show. 500 gæster havde sikret sig billet.

Tilbage i 2015 forsøgte Musik i Havnsø sig med Stand-Up om fredagen, når nu det store telt alligevel var klar til lørdagens musikprogram. Traditionen med Stand-Up fredag, er blevet et større og større tilløbsstykke som årene er gået, og i går måtte arrangørerne bag Musik i Havnsø melde alt udsolgt, der var nemlig solgt samtlige 500 billetter til Christian Fuhlendorff, Thomas Warberg og Mark Le Fevre, som fredag aften stod på scenen i vandkanten i Havnsø.

”Alle tre kunstnere var lige i øjet, og de var selv lige så begejstrede for publikum, som omvendt. Derudover tager beliggenheden og udsigten igen kegler hos begge parter,” fortæller Kristian Kallenbach fra foreningen Musik i Havnsø.

Og lige netop det at det store telt er placeret stort set nede i vandkanten i Havnsø, og med siderne på teltet rullet fra, giver det bare en helt fantastisk stemning og udsigt.

Musik i Havnsø fortsætter i dag lørdag, hvor det er Danser med Drenge, Birthe Kjær & Feel Good Band, Mike Andersen Elvis-show, Tennis Band, Move Out og Hotter Than July (lokalt upcoming band), som står for den musikalske underholdning. Også her må arrangørerne melde alt udsolgt, alle 1200 billetter er revet væk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0