AnnonceLuk annonce
Udlejning af kollegieværelser er begyndt

24-04-2020

Håndværkerne er godt i gang, og selv om der stadig mangler meget arbejde, skal værelserne stå færdige til studiestart 2020. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

40 værelser vil med sikkerhed stå klar i det nye kollegium på det tidligere sygehus i Kalundborg til studiestart 2020. Tirsdag begyndte man udlejningen, og håndværkerne er i fuld sving, så de bliver færdige til tiden.

Brian Vidtøft Nielsen købte det tidligere Kalundborg Sygehus i november 2019. Arbejdet med at bygge studieboliger i et helt nyt kollegium gik hurtig i gang, og allerede nu er man begyndt at leje de første værelser ud i det tidligere sygehus, hvor efterspørgslen er stor.

”Vi er begyndt at leje de første 40 værelser ud, det gjorde vi fra i tirsdags. Vi er nemlig sikre på, at få de første 40 klar til studiestart, og de næste 40 til nytår,” fortæller Brian Vidtøft Nielsen.

Ifølge Brian Vidtøft Nielsen laver de flere kollegieværelser til næste studiestart, og ligeledes lejligheder, når kollegiet er færdig, men det kommer også an på efterspørgslen, som dog fortsat ser ud til at være god.

”Vi har haft stor efterspørgsel på studieboliger, og så må vi se, hvordan det ser ud mht. lejligheder efterfølgende. De påbegyndes først i sommeren 2021, når vi er færdige med kollegiet. Men det går rigtig godt, håndværkerne er i fuld gang,” siger Brian Vidtøft Nielsen, der i øvrigt udelukkende benytter lokale håndværkere til projektet.

COVID-19 forsinker ikke projektet

Omkring 25 håndværkere arbejder lige nu på byggeriet, og til trods for COVID-19 situationen ser det ikke ud til, at tidsplanen skrider. Men netop for at undgå smittespredning blandt håndværkerne, arbejder de i forskellige rum for at holde afstand og med forskudte arbejdstider, ligesom der selvfølgelig bliver sprittet af jævnligt,” fortæller Brian Vidtøft Nielsen.

Projektet er et nyt kollegium med 170 værelser samt 40-50 lejligheder. For enden af hver gang på de fire etager i kollegiet etableres et stort fælleskøkken, og i kælderen skal være fællesfaciliteter som samlingssal, barområde og vaskeri. Man kan læse mere på Kalundborgkollegiet.dk. og evt. skrive sig op til et kollegieværelse, hvis interesse.

De lokale håndværkere, der er valgt til opgaven:

  • Tømrerarbejdet og byggeleder, Vema-Byg, Kirke Helsinge
  • Murermester Henrik Jensen
  • GSC Anlæg
  • Bilstrup Nedrivning
  • Jespers VVS
  • KC-Teknik og ventilation
  • Malerfirmaet Buhr
  • Eiland El installation

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0