AnnonceLuk annonce
Udenfor skinner solen

03-12-2020

Foredrag med Hans Petter Haugen på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 12. januar er der foredrag med Hans Petter Haugen på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus. Det er et foredrag om at kunne glæde sig over livet, selv når døden fylder alt. Retsmediciner Hans Petter Hougen fortæller om flere af de sager, der har gjort mest indtryk på ham igennem livet. Når man står bøjet over et lig og beskæftiger sig med de mørke sider af samfundet, er det vigtigt at huske på at udenfor skinner solen. Det fortæller professor i retsmedicin Hans Petter Hougen om i hans helt nye foredrag “Udenfor skinner solen”, som også er titlen på hans biografi.

Gennem mere end 30 år har Hans Petter Hougen beskæftiget sig med levende og døde inden for retsmedicinen. Det har fået ham til at reflektere og filosofere over liv og død, og det sætter han ord på i dette foredrag. Hans Petter Hougen fortæller om flere af de sager, der har gjort mest indtryk på ham. Fra menneskelig ondskab i krige og kriminalsager, til naturkatastrofer og trafikulykker, som brat kan smadre familiers liv. Hvordan vænner man sig til det, og bliver det aldrig for meget? Kan humor redde ens sind fra at blive tynget af ondskaben? Eller skal man være af en særlig støbning, for at kunne klare det? Der vil være tid til både spørgsmål og dialog med publikum.

Foredrag med eller uden mad

Der kan vælges mellem billetter med eller uden spisning, og der er som vanligt rabatter at hente til medlemmer af Biblioteksklubben og Hvidebæk Lokalråd. Arrangementet er et samarbejde mellem Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker. Menuen er sammensat af Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus. 

Billetter købes via bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk eller på et af Kalundborg Kommunes biblioteker.  Læs også mere om Biblioteksklubben og meld dig evt. ind. https://www.kalundborgbib.dk/klub

Kalundborg Biblioteker følger Sundhedsstyrelsens og Kulturministeriets gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Kalundborg Biblioteker tager derfor forbehold for ændringer, hvis retningslinjerne fra myndighederne ændrer sig. Har man købt billet, og der sker ændringer, får man direkte besked via SMS eller mail.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0