AnnonceLuk annonce
Uændret nødpasning

18-03-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag aften var der atter pressemøde vedrørende COVID-19 situationen i Danmark, og i den forbindelse offentliggjorde statsministeren, at der nu var forbud mod forsamlinger på mere end ti personer ude såvel som indenfor. Dette gælder dog ikke nødpasningsordningerne rundt omkring i landet.

Statsministeren annoncerede forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer i det offentlige rum – ude såvel som indenfor, men det omfatter dog ikke nødpasningsordningen.

”På baggrund af pressemødet, så må forbuddet forstås ganske klart som 10 personer i det offentlige rum. Dermed omfatter det selvfølgelig ikke situationer, hvor mere end 10 børn og unge samles i nødpasning,” understreger Børn- og Ungedirektør i Kalundborg Kommune, Michael Gravesen.

Der er dog ikke på nuværende tidspunkt nogle steder i Kalundborg Kommune, hvor man har nødpasning for mere end ti børn på ét sted.

Siden mandag den 16. marts har der været nødpasning for 0 - 9 årige børn i Kalundborg Kommune, ligesom tilfældet er i alle andre kommuner landet over. Nødpasningen er ved den almindelige dagplejer, vuggestue og børnehave. Altså på den sædvanlige matrikel, som man kender. Dermed samles børnene ikke i én stor nødpasning. I folkeskolerne er der nødpasning til de op til 9-årige elever på hver enkelt skole. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0