AnnonceLuk annonce
Tyve på land og på vand

14-07-2017

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Natten til torsdag har indbrudstyve haft travlt flere steder i kommunen.

Torsdag morgen får politiet en anmeldelse om, at der har været indbrud på Svinninge Skole, hvor man er kommet ind gennem vinduet til musiklokalet. Umiddelbart ser det ud til, at tyven(e) ’kun’ har været i musiklokalet, da der ikke er spor af færden andre steder. Der er blevet stjålet en elguitar fra stedet.

Ligeledes har der været indbrud og forsøg på indbrud hele tre gange i en villa på Kystvejen i Kalundborg natten til torsdag. Første gang kl. 01.30, hvor tyven(e) har forsøgt at bryde en kælderdør op. Anden gang kl. 03, hvor kælderdøren sparkes ind, og tyven(e) fjerner en lilla Arne Jacobsen stol fra kælderen (Ægget). Vagtselskab er på adressen, da gerningsmænd returnerer en tredje gang ca. kl. 03.30.

Også i Føllenslev har tyveknægte været på spil. Her har der været indbrud i en villa på Havnsø Møllevej, hvor en rude til et værelse er blevet fjernet, hvorfra man er kommet ind i huset. Der er bl.a. blevet stjålet smykker.

Men også i en lystbåd, der ligger i Kalundborg havn ved Vester Havneplads, har man ikke kunne have sine ting i fred. Her er døren til en aflåst kahyt blevet brudt op i en 20 fods kabinebåd med motor, og der er stjålet diverse fiskeudstyr. Indbruddet er dog sket mellem den 11.juli kl. 13.30 og 13.juli kl. 21.15, hvor indbruddet blev opdaget og anmeldt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0