AnnonceLuk annonce
Tyskerne elsker Vestsjælland

06-09-2016

Foto: VisitVestsjælland.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

VisitVestsjælland har i løbet af sommeren arrangeret adskillige besøg af tyske journalister, der ønsker at skrive rejseartikler om destinationen. Tyskerne er kort sagt vilde med Sjællands Vestkyst, herunder også Kalundborg.

Sjællands vestlige riviera tog sig smukt ud i høj sol, da en gruppe tyske rejsejournalister besøgte regionen sidste weekend i august.
VisitVestsjælland har henover sommeren arrangeret seks forskellige presserejser for tyske journalister med interesse for at skrive artikler om destinationen, og sommerens sidste gruppetur understregede blot tyskernes stigende interesse for Sjællands Vestkyst som et stærkt bud på en turistdestination.

Adm. direktør Lars Nielsen, VisitVestsjælland er glad for udviklingen, og understreger vigtigheden af at fokusere på den tyske turisme.


”Tyske turister på Sjællands Vestkyst udgør mere end alle andre udenlandske nationaliteter tilsammen. Derfor er presseturene en vigtig investering for at sikre, at der kommer endnu flere til næste år.”

De fem journalister arbejder på nogle af Tysklands større regionale medier - fra dagblade til rejsemagasiner - og de var svært begejstrede for deres tre dages rundrejse, som bl.a. gik til Dyrehøj Vingård på Røsnæs i Kalundborg, Vikingeborgen Trelleborg, Sorø Kunstmuseum samt en stor del af Sjællands Vestkysts øvrige attraktioner.

Sommerens mange tyske pressebesøg udmønter sig i artikler, der formodentlig bliver publiceret i Tyskland i efteråret 2016 og foråret 2017, og det vil givetvis føre til en yderligere stigning i besøgene af tyske turister, som primært vælger at overnatte i feriehuse eller på campingpladser, når de ferierer på Sjællands Vestkyst.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0