AnnonceLuk annonce
Tyrolerstemning til ældrefesten

28-07-2020

Kristian & Vibeke underholder til næste års ældrefest. 

Af Jens Nielsen

Selv om der stadig er mange måneder til næste års ældrefest, så er det fulde program nu klar. Det byder på både dansemusik, underholdning med Keld & Hilda, tyrolerstemning og selvfølgelig god mad.

Kristian & Vibeke er en herlig og kærlig blanding af alt hvad du forbinder med en fest i en tyrolerhytte.

Kristian er en af Danmarks absolut bedste harmonikaspillere, der med en charme og sikkerhed leverer varen hver gang, mens Vibeke kan jodle og synge på tysk, så du føler, at du er i Tyrol.

Torsdag d. 4. februar 2021 står parret på scenen i Hvidebækhallen til ældrefesten, der som vanligt er arrangeret af H.F. Vestsjællands Venner.

Med autenticitet kærlighed til musikken og et lummert glimt i øjnene, kommer Vibeke Hoby ud over scenekanten og ofte også helt op og danse på bordene, hvis sammenhængen tillader det.

Ingen tvivl om, at der bliver bægre klang, fællessang og gyngen ved bordene, eller tilbagelænet nydelse af den smukke tyrolermusik.

Med offentliggørelsen af Kristian & Vibeke, er hele programmet nu på plads til næste års ældrefest i Hvidebækhallen, oplyser Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Udover Tyrolerstemning kan publikum også opleve et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda, som i 2021 kan fejre et bemærkelsesværdigt 100-års jubilæum. Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld.

Endnu engang bliver det populære Butterflies, som underholder under spisningen og spiller op til dans senere på dagen.

Billetsalget til ældrefesten 2021 starter d. 1. november.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0