AnnonceLuk annonce
Turen kommer også til Vænget

17-07-2019

I uge 33 kommer der ny asfalt i Vænget i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Som TV-Kalundborg.dk skrev i slut juni, kommer turen med ny asfalt også til Vænget i Kalundborg, hvor asfalten har været længe ventet.

Kalundborg Kommune skrev tilbage til juni, at der ville komme ny asfalt på vejen i Vænget i uge 33, hvilket landskabsarkitekt, Birgitte Kofod Møller, fra Team Vej og Park, Kalundborg Kommune, bekræfter.

Arbejdet går i gang i uge 33, og vil tage to dage.

”Vi har talt med NCC, entreprenørselskabet, der står for opgaven, og de har en forventning om, at det tager to dage, de kan dog endnu ikke sige, hvilke to dage i uge 33, det bliver,” fortæller Birgitte Kofod Møller, og fortsætter:

”De forventer ligeledes, at krydset i Bredgade kun bliver spærret i et spor af gangen således, at trafikken stadig kan passere. Derudover skal de også lidt hen ad Bredgade vest for krydset, samt til Vestre Havneplads - ca. over til den gamle taxabygning.”

Kalundborg Forsyning har gennem længere tid sørget for, at kommunen ikke lægger ny asfalt på i Vænget, da de har været bekymrede for, hvorvidt vejen skulle graves op igen, fordi de har haft flere problemer med noget rørarbejde. Derfor ville de gerne, at man ventede, hvilket kommunen så har gjort.  

”Men vi har nu et go fra Kalundborg Forsyning til at gå i gang, og det gør vi så snart,” slutter Birgitte Kofod Møller.

Udover nyt slidlag hæves vejbanen også ved de to nedkørsler til Jernbanevej, både fra Kalundborg Station og parkeringspladsen bag politistationen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0