AnnonceLuk annonce
Trusler mod kommunalt ansatte

23-01-2019

Modelfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Tirsdag morgen modtog politiet en anmeldelse fra Kalundborg kommune om trusler mod en ansat ved kommunen.

Kl. 09.02 tirsdag modtog politiet en anmeldelse fra Kalundborg Kommune om, at en navngiven borger nu igen havde indtalt utallige trusler mod navngivne medarbejdere på en telefonsvarer, hvilket medførte, at medarbejderne var kraftigt påvirket af de verbale trusler. 

Kommunen havde endvidere taget sine forholdsregler med en vagt, såfremt den mistænkte måtte dukke op for at gøre alvor af sine trusler. Politiet indledte i løbet af formiddagen en eftersøgning af den mistænkte forskellige steder i Kalundborg, men uden at træffe ham. 

Den mistænkte – en 51-årig mand fra Kalundborg – blev derfor efterlyst internt i politiet, således at han kl. 18.30 blev anholdt i spirituspåvirket tilstand af Københavns Politi, da han selv henvendte sig på en politistation i København. Den 51-årige var i øvrigt i forvejen efterlyst af Københavns Politi til sigtelse og afhøring i en sag om indbrud i en restauration i København. 

Efter afsluttet efterforskning i den indbrudssag blev den anholdte overført til et arresthus, idet Midt- og Vestsjællands Politi onsdag formiddag vil sigte og afhøre ham til de mange trusler mod de kommunalt ansatte, inden anklagemyndigheden vil fremstille ham i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0