AnnonceLuk annonce
Tror stadig på Kalundborg Rock’er – billetter ombyttet

13-06-2021

Der var kø lørdag formiddag hos Punkt1 på Stejlhøj, hvor mange mødte frem for at få byttes deres billetter til Kalundborg Rock'er. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Arrangørerne bag Kalundborg Rock’er håber stadig på at festivallen kan afvikles. Lørdag og søndag blev billetterne ombyttes til nye versioner, hvor gæsterne bliver placeret i otte indhegnede sektioner med max 500 i hver.

De mange timers forberedelse til Kalundborg Rock’er 2021 er måske skønne spildte kræfter.

Ifølge de nye retningslinjer der er forhandlet på plads natten til torsdag, må der alligevel ikke lukkes 5000 gæster ind til festival-arrangementer efter 1. august. I stedet forlænges ordningen med 2000 gæster frem til og med 14. august. Dagen efter skydes deltagerantallet så i vejret til 10.000.

”Vi er nødt til at være optimister, men jeg har ikke fået en endeligt svar, jeg snakkede med Erhvervsministeriet fredag, og de er selv i tvivl om, hvordan de endelige regler skal tolkes,” fortæller Johnny Elmelund, pressetalsmand for Kalundborg Rock’er, og fortsætter, ”Jeg har fået en besked fra formanden for Dansk Live, som er interesseorganisation for festivaler og
spillesteder, som har talt med folk på Christiansborg, og her mener man, at det er en fejl som er sket en sen nattetime med kun 2000 gæster, men det får vi forhåbentligt svar på mandag eller tirsdag.”

Lørdag og søndag kunne allerede indkøbte billetter så blive ombyttet til nye billetter hvor gæsterne bliver placeret i indhegnede sektioner med 500 i hver. Den mulighed var der mange som benyttede sig af og mødte op lørdag og søndag hos Punkt1 på Stejlhøj, hvor repræsentanter fra styregruppen fandt nye pladser til de gæster som ville have ombyttet billetterne, mens der også var mulighed for at få sine penge tilbage, den mulighed var der også nogen som gjorde brug af.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0