AnnonceLuk annonce
Trofast medarbejder fejret

01-07-2019

Bent Ole Larsen modtog gaver i forbindelse med sit 25-års jubilæum, her overrakt af tømrermester Ole Houg Larsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Snedker Bent Ole Larsen kan i dag d. 1. juli, fejre 25-års jubilæum hos Houg Tømrer- og Snedkerfirma, men har faktisk været ansat mange flere år, og har også været i lære i firmaet.

Tilbage i 1973 fik Bent Ole Larsen arbejde som arbejdsdreng hos Houg Tømrer- og Snedkerfirma, året efter kom han i lære, og arbejdede i firmaet frem til 1978.

Frem til 1994 var Bent Ole Larsen ansat i firmaet af et par perioder, men fra 1994 og frem til i dag har han været ansat uafbrudt i 25 år, og ledelsen i det lokale tømrer og snedkerfirma håber at han fortsætter mange år endnu. Derfor var alle medarbejdere samlet mandag eftermiddag for at fejre jubilaren.

”Når man tænker lidt tilbage, så er du den eneste her i firmaet som har overlevet tre generationer her på kontoret, det er flot, det er der ikke andre som kan prale af. Det borger for noget, og vi sætter stor pris på dig,” sagde tømrermester Ole Houg Larsen, i sin tale til 25-års jubilaren.

Bent Ole Larsen har gennem de mange år i firmaet, været med til at uddanne rigtigt mange læredrenge, folk som i dag stadig arbejder i firmaet.

Bent Ole Larsen fik overrakt gaver og blomster, og så blev de omkring 40 ansatte budt på lækkerier fra en pølsevogn.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0