AnnonceLuk annonce
Trivsel i familien Danmark

14-04-2017

Foredrag med Lola Jensen i Ubby Forsamlingshus.

Familievejleder Lola Jensen, kendt fra TV2s Go’ Morgen Danmark, sætter Familien Danmarks hverdag på en humoristisk spids når hun taler om forældreroller, job og børn. Oplev hende tirsdag d. 25. april i Ubby Forsamlingshus, hvor er også vil være mulighed for fællesspisning.

Hør om hvordan man overlever forældrerollen, når dørene åbnes til fællesspisning og efterfølgende foredrag på Ubby bibliotek- og Forsamlingshus. Det sker tirsdag d. 25. april kl. 19.00

Foredraget har en bred målgruppe, således at også bedsteforældre kan få glæde og gavn af at høre Lola Jensen dele ud af viden og erfaring. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på det med børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed.  Døgnet har 24 timer. En prioritering af væsentligt og uvæsentligt øger trivslen i familien og skaber større balance mellem tanke og handling i forældrerollen.

Alle forældre vil jo faktisk deres børn det bedste. Det er bare ikke altid, at mål og handling kommer til at stemme overens. Måske fordi usikkerhed, dårlig samvittighed, manglende selvtillid, stress, osv. overhaler de gode intentioner. Lola Jensen giver gode råd til, hvordan familielivet bedst kan fungere, og hvordan de gode intentioner skinner igennem.

Lola Jensen er med sin uddannelses- og arbejdsmæssige baggrund, og med sit talent for seriøs og humoristisk formidling, en yderst efterspurgt foredragsholder hos især foreninger, oplysningsforbund, skoler, daginstitutioner og kommuner. Foredrag med Lola Jensen skaber debat, eftertænksomhed og giver deltagerne gode råd – lige til at tage med hjem og afprøve. 

I 1980 blev Lola Jensen uddannet socialpædagog, hvorefter hun arbejdede to år i en børnehave og efterfølgende to år på et behandlingshjem for adfærdsvanskelige børn. Lola Jensen har arbejdet som familievejleder for børnefamilie de sidste 25 år, og er fast tilknyttet TV2s Go’ Morgen Danmark som ekspert. Sammen med sin mand har hun selv tre børn. 

Der vil være mulighed for fællesspisning kl. 18.00, hvor Hvidebæk Lokalråd og forpagter Kim Kok i forsamlingshuset i fællesskab har sammensat en menu, der består af forloren hare med tilbehør og efterfølgende kaffe/the.

Billetter købes via kalundborgbib.dk eller på et af Kalundborg Kommunes Biblioteker.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0