AnnonceLuk annonce
Tricktyveri i butik i Kordilgade

02-07-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag sidst på eftermiddagen anmeldte personalet i Sportsmaster i Kalundborg til politiet, at de havde været udsat for et tricktyveri tidligere på dagen. 

Omkring kl. 15.15 onsdag eftermiddag kom to mænd ind i forretningen, hvor den ene bad om hjælp til at købe en gave til sin kæreste. Imens gik den anden mand rundt og i butikken og sagde, at han ”kiggede”. Begge mænd forlod sportsbutikken uden at købe noget. Da ekspedienten kort efter skulle tage imod betaling fra en anden kunde, opdagede han, at kassen var helt tom for pengesedler. Personalet mistænkte derfor, at de to mænd havde udsat butikken for et tricktyveri, idet den ene afledte ekspedientens opmærksomhed, mens den anden fik mulighed for at bevæge sig rundt i butikken. Butikken fik stjålet et mindre kontantbeløb i forbindelse med tyveriet.

De to mænd beskrives som:
A: Mand, Dansk af udseende, 30-35 år, 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Slangekrøller i hele håret, solbrun, skægstubbe, Talte: Dansk, Iført: Knickers, hvid T-shirt med print, mørk hættetrøje med lynlås, solbriller.
B: Mand, Dansk af udseende, 30-35 år, 180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Kort, Iført: T-shirt og shorts

Politiet efterforsker sagen og søger vidner, som har bemærket de to mænd i Kordilgade onsdag eftermiddag. Borgere som kan komme med oplysninger om deres identitet, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0