AnnonceLuk annonce
Tricktyve på spil i to kvinders hjem

14-07-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag ved 18 tiden modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en 92-årig kvinde på Stationsvej i Kalundborg, der havde været udsat for tricktyveri i eget hjem. Kort efter var tricktyvene igen på spil i et andet hjem i Kalundborg. 

Den 92-årig kvinde oplyste, at hun var blevet opsøgt at tre personer af anden etnisk herkomst, hvor den ene, som havde præsenteret sig som Louise, var kommet ind i den 92-åriges stue og havde bedt hende om at komme med ud i haven, hvor hun skulle vise hende noget. I mellemtiden havde den 92-årig kvinde set en skikkelse gå rundt inde i hendes hus, og da hun havde konfronteret ”Louise”, havde ”Louise” fortalt hende, at der ikke var nogen. 

Kvinde, der sagde, at hun hed Louise, havde pludselig sagt, at hun skulle ud og låse sin cykel. Den 92-årige havde fulgt hende ud, og da hun kom ud til forhaven stod der en mand, som oplyste, at han blot havde taget nogle billeder af den 92-åriges blomster. Da hun kom ind i huset igen, var huset gennemrodet, og hun manglede kontanter, som hun havde i sin pung. 

En halv time senere samme aften anmeldte en 85-årig kvinde på Klosterparkvej, at hun var blevet udsat for tricktyveri ved, at en ung pige havde banket på hendes dør og sagt, at hun var fra kommunen, og at hun havde nogle spørgsmål, hvorfor de satte sig ind i stuen. Pigen havde kort efter sagt, at hun skulle ned og hente noget, og var aldrig kommet tilbage. Den 85-årig kvinde kunne efterfølgende konstatere, at der havde været en anden person i hendes soveværelse i mellemtiden, og havde stjålet smykker fra en skuffe. Pigen der tog kontakt var lille, ung og iført hvid langærmet bluse, mørk nederdel og hvide kondisko.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0