AnnonceLuk annonce
Tricktyve blev bange for hund

14-07-2019

Af Jens Nielsen

Fire mænd af anden etnisk herkomst end dansk, forsøgte at veksle store sedler på et lille landsted ved Svallerup. De fire mænd blev dog bange for hunden og forsvandt lige så hurtigt som de var dukket op.

Lørdag eftermiddag indfandt sig en mand på et lille landsted på Svallerup Landevej ved Svallerup, med påskud af at ville købe honning, og samtidig få vekslet en femhundredekroneseddel.

Mens ejeren af landstedet snakkede med manden som ville købe honning, stod der pludselig tre mand mere, som ville købe kartofler og også betale med store sedler.

Et kendt trick hvor der typisk opstår forvirring i forbindelse med at pengene bliver vekslet, og derfor lykkedes det tricktyvene at slippe afsted med flere penge end de kom med.

Men i Svallerup mislykkedes forsøget, for ægtefællen opdagede at nogen virkede mistænkeligt, og derfor kom hun frem på gårdspladsen med parrets store hund.

”Det hele virkede mærkeligt, først kom der én mand og pludselig stod der fire mand på gårdspladsen, men synet af den store hund gjorde at de forsvandt lige så hurtigt som de var dukket op,” fortæller ejeren af landstedet (navnet er redaktionen bekendt).

Ægteparret opfordrer til, at andre i området er opmærksomme på at der er tricktyve i området.

De fire mænd er alle af anden etnisk herkomst end dansk, og i alderen mellem 30 og 50 år.

Ejeren af landstedet så ikke nogen bil, men er sikker på de er kommet kørende til stedet, og at bilen har været parkeret tæt på.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0