AnnonceLuk annonce
Tricktyv på spil igen

23-03-2017

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tricktyveri er et stort problem overalt i landet, og politiet henviser til, at man er meget opmærksom på dette. I går gik et tricktyveri således ud over en ældre kvinde i Gørlev.

I går eftermiddags anmeldte en 82-årig kvinde fra Gørlev Sj., at hun havde fået stjålet sit dankort, som efterfølgende var misbrugt til en hævning af 4.000 kr. i en hæveautomat.

Hun havde i tidsrummet mellem kl. 12 og 13 været ude at handle i et supermarked på Algade i Gørlev, hvor hun havde benyttet sit dankort. Da hun var kommet hjem, henvendte en fremmed mand sig til hende og bad om hjælp til at finde vej til nærmeste læge. Han medbragte et hæfte, som den 82-årige skulle skrive adressen i, hvorefter manden forlod hendes bopæl. På ukendt måde var hendes dankort fra pungen i hendes taske imidlertid forsvundet.

Manden er blevet beskrevet som: A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Fremmedsprog, Iført: Mørk frakke., Medbragte: bog/hæfte samt kuglepen.

Politiet formoder, at den 82-åriges PIN-kode på dankortet er blevet afluret i forbindelse med betalingen i supermarkedet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0