AnnonceLuk annonce
Besøg af tricktyv

12-11-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Mandag sidst på eftermiddagen blev en ældre kvinde udsat for tricktyveri i eget hjem i Blegdammen i Kalundborg.

Kl. 22.30 mandag aften anmeldte en 77-årig kvinde fra Kalundborg, at hun havde været udsat for et tricktyveri kl. ca. 17, hvor en fremmed kvinde havde ringet på hendes dør i Blegdammen i Kalundborg. Kvinden havde oplyst, at hun skulle aflevere en pakke til en anden beboer i opgangen, hvorefter anmelderen tilbød sin hjælp, og lukkede kvinden ind i sin lejlighed. De gik ud i køkkenet for at skrive en seddel til beboeren i opgangen, hvorefter kvinden forlod stedet. 

Da den ældre kvinde var på vej i seng kort før anmeldelsestidspunktet, opdagede hun imidlertid, at flere af hendes smykker var blevet stjålet. Hun mistænkte den fremmede kvinde for at være i ledtog med en anden person, som formentlig har listet sig ind i lejligheden under deres ophold i køkkenet. 

Den fremmede kvinde blev beskrevet som: A: Kvinde, 40-45 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Brune øjne og solbrændt i hudfarven, Talte: Dansk med accent. Politiet forsøger nu at få kvinden og en eventuel medsammensvoren identificeret.

Politiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden i området om eftermiddagen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0