AnnonceLuk annonce
Tre navne mere er klar til Kalundborg Rocker

21-01-2017

Johnny Madsen med band spiller på Kalundborg Rock'er.

Af Jens Nielsen

Så er der atter nyt på musikfronten fra folkene bag Kalundborg Rock'er 2017. Denne gang præsenteres hele tre bands som har meldt deres ankomst til sommerens rockbrag på Gisseløre.

”Når det gælder gudbenådet rock'n'roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand til sokkeholderne i det her land”. (Gaffa, 5 stjernet liveanmeldelse). Den vestjyske verdensmand er ingen ringere end Johnny Madsen, som nu er på plakaten til sommerens Kalundborg Rock'er d. 11. – 12. august på Gisseløre.

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud.

Johnny Madsen har for år tilbage besøgt Kalundborg Rocker og i Kino Den Blå Engel har Johnny Madsen flere gange trukket fulde huse, så der er nok ingen tvivl om at Madsen vil sælge billetter til sommerens festival.

Lokalt band

”Denne gang er vi stolte af at kunne præsentere intet mindre end vores helt lokale band som vi fra Kalundborg Rock’er har fulgt igennem en årrække.

Ingen tvivl om dette band fortjener det mere end nogen anden at komme til at stå på en stor scene foran et talstærkt publikum, og vi ved også er de er helt klar til at kunne løfte denne opgave. Bandet vi her taler om er Move Out”, fortæller Johnny Elmelund, pressetalsmand for Kalundborg Rock'er.

Move Out er et lokalt opstartet band som blev dannet for under to år siden. Siden er det gået stærkt for de fire lokale drenge Sonny Kaiser, Tim Groset, Kenneth Vester og Mads Bodzioch, der allerede har mange succesfulde koncerter med Move Out på cv'et.

De har tidligere spillet to gange på Kalundborg Rock'ers ungdoms- og talentscene, senest i 2016 hvor de fik fyldt teltet helt og aldeles op med interesserede publikummer, i år er de så med på den store scene.

Move Out danner bro imellem koncert og en sand dansefest hvor spilleglæde, karisma og alsidighed er nøgleord, og om det er rock eller pop, stille eller bombastisk, nyt eller gammelt, så kan det findes i deres repertoire.

Boy Band

Page Four er et af landets kendte boy bands blandt den unge generation. Page Four har lavet masser af hits gennem de sidste par år og er lige nu også aktuelle med deres helt nye single ”Kommet for at blive”.

På få måneder lykkedes det Page Four at slå sig fast som landets boyband. De strøg direkte ind på iTunes’ førsteplads med singlen ’Sommer’, som siden er gået Platin for 6 millioner streams, og blevet set mere end 2,2 millioner gange på YouTube, Siden da, har de udgivet de guldsælgende ’Fucking smuk’ og ‘Du & Jeg’. Til august star de på scenen til Kalundborg Rock’er.

Kalundborg Rock’er har nu følgende navne på plads til sommerens musik arrangement på Gis: Gulddreng, Burhan G, TV2, Move Out, Page Four og Johnny Madsen. Inden længe følger flere store navne til Kalundborg Rock’er, lover arrangørerne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0