AnnonceLuk annonce
Tre elever til DM i Skills i Næstved

08-04-2019

Tre elever fra 8.C fra Skolen På Herredsåsen i Kalundborg var fredag til DM i Skills i Næstved. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Et hold bestående af tre elever fra 8.C på Skolen På Herredsåsen i Kalundborg har kvalificeret sig, og deltog således i DM i Skills for 8. klasser i fredags.

Holdet fra 8.C fra Skolen På Herredsåsen, som repræsenterede Kalundborg ved DM i Skills i fredags i Næstved var Camilla Johannesen Edling, Gitte Wagner og Oliver Alfast. Holdet havde tidligere på året kvalificeret sig efter dyst med hold fra alle 8. klasser i Kalundborg.

80 hold fra hele landet deltog ved 8. klassernes dyst ved DM i Skills. De 80 hold var opdelt i 10 indledende heats, hvor der samlet skulle findes 16 hold til semifinalerne. I de indledende heats konkurrerede holdende blandt andet i at samle et fuglehus, samle et tøjstativ af vandrør samt lave en skammel. Her var Kalundborg holdet så hurtige, at de kvalificerede sig til semifinalerne i flot stil.

I semifinalerne skulle der findes fire hold til finalen, hvor førstepræmien var 10.000 kr. til klassen. I semifinalerne konkurrerede holdene blandt andet i fliselægning/beskæring, elektriker arbejde og servietfoldning. Holdet fra Skolen På Herredsåsen kæmpede, men måtte dog se sig slået.

Ca. 25.000 mennesker besøgte Skills i Næstved i fredags, der var derfor også god opbakning til 8. klasserne fra Skolen På Herredsåsen, men konkurrencen kunne også live streames for alle de klasser, der ikke havde mulighed for at tage med for at heppe på kammeraterne.

To rendte med sejren

Ydermere har Mathias Dyhr Rothmann, der til daglig arbejder på Restaurant Næs på Røsnæs, netop vundet DM i Skills for kokkeelever.  Med Skills-titlen har han kvalificeret sig til at deltage i VM i Skills i 2021. Men også en lokal ung mand fra Kalundborg, 23-årig Rasmus Mølsmark, rendte med sejren i detailhandel-kategorien. Han arbejder til daglig som elev i Føtex Kalundborg. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0