AnnonceLuk annonce
Tre dage med julemarked

18-12-2018

Susanne, Liron og Pia er klar med masser af smagsprøver på hjemmelavede lækkerier. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De sidste tre dage før jul afholder Meny Kalundborg julemarked med masser af smagsprøver og lækkerier til tilbudspriser.

Fredag, lørdag og søndag i denne uge er der stort julemarked hos Meny Kalundborg, som finder sted under halvtaget til højre for indgangen, hvor en del af blomsterafdelingen normalt holder til.

Der sættes varmekanoner op, så kunderne kan holde varmen og der serveres en lang række af hjemmelavede lækkerier, ligesom kunderne bydes på et glas gløgg.

Kunderne kan bl.a. smage på hjemmelavet sous vide andebryst, sylte, Menys hjemmelavede spegepølse og rullepølse. Fiskeafdelingen er klar med maser af røgvarer som røget ål til julebordet, laks, peber makrel og meget mere.

Osteafdelingen præsentere en Emmentaler ost på hele 80 kilo. Kunderne kan så selv bestemme, hvor stort et stykke de vil have skåret af, ligesom der er smagsprøve på den røgede brie.

Kunigunde - det lille lokale mejerikøkken, er også med på markedet med et udvalg af bl.a. hjemmepiskede flødeoste

Fra bagerafdelingen tilbyder hjemmelavede klejner og berlinere, så der bliver rigtigt julehygge i hele tre dage hos Meny Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0