AnnonceLuk annonce
Tre dage med Crazy Outlet

17-05-2021

Annette Pihlmann fra Butik A og Hildi Petersen fra Gliimt åbner outlet i Kordilgade 4, tre dage i denne uge. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Børnetøjsbutikken Gliimt og modetøjsbutikken Butik A, begge Kordilgade, inviterer til tre vilde dage med outlet salg, hvor priserne er presset helt i bund.

Torsdag, fredag og lørdag i denne uge, d. 20. -21. og 22. maj, åbner butikkerne Gliimt og Butik A et outlet salg i de tomme butikslokaler Kordilgade 4 (Den tidligere BR-Legetøj), her vil der være masser af gule priser med gode tilbud, hvor der kan spares helt op til 80%.

”Vi har ryddet op på lagerne og banket priserne helt i bund, og så er det et stort lokale med masser af plads, så vi kan overholde alle gældende regler i forhold til covid-19, faktisk må der være 35 kunder ad gangen” siger Annette Pihlmann, indehaver af Butik A.

Crazy Outlet kalder de to forretninger deres outlet satsning i de tomme lokaler, som tidligere var en BR-Legetøj butik.

Åbningstiderne vil være torsdag fra 10-17.30, fredag kan der handles fra 10-21 i forbindelse med aftenåbent og lørdag er der åbent fra 10-15.

Der er ikke dankortterminal i outletbutikken, så kunderne opfordres til at have kontanter med, dog modtager Gliimt også mobilpay.

Hildi Petersen fra Gliimt oplyser, at der også vil være åbent i outletbutikken med børnetøj fra Gliimt fredag og lørdag ugen efter d. 28. og 29. maj.

Kunderne opfordres til selv at tage poser med til at bære tøjet hjem i.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0