AnnonceLuk annonce
Tre V-kandidater fra Gørlevområdet udpeget

25-11-2020

Dan Hansen, Martin Damm og Thomas Pedersen valgt som kandidater til næste års kommunevalg. Privatfoto

Venstre i Gørlev valgte tirsdag aften de tre kommunalbestyrelsesmedlemmer Dan Hansen, Thomas Pedersen og Martin Damm som kandidater til næste års kommunevalg. Martin Damm blev ikke overraskende peget på som Venstres borgmesterkandidat.

Bestyrelsen fik mandat til at finde yderligere kandidater frem mod det fælles opstillingsmøde i foråret, oplyser Venstre i Gørlev i en pressemeddelelse..

Alle tre kandidater fortalte om arbejdet i kommunalbestyrelsen og de videre perspektiver frem mod kommunevalget og det gunstige udgangspunkt for kommunen. I den kommende tid vil der være rigtig stor vækst i virksomhederne, udbygning med nye uddannelses- og forskningsfaciliteter og kommunen selv kommer til at renovere og udbygge i stort omfang Det sidste skyldes en bomstærk økonomi de kommende år.

Opstillingsmødet blev pga. Covid-19 afholdt i gymnastiksalen på Gørlev Skole, så der kunne holdes god afstand. Omkring 30 af foreningens godt 100 medlemmer deltog i opstillingsmødet.

I forlængelse af det formelle opstillingsmøde fortalte de nye ejere af Mullerup Havn – Maycon ved Anders og Bjarne Mayland – om planerne for renovering af havnen og byggeriet af nye feriehuse.

Venstre i Gørlev er en af seks venstreforeninger i Kalundborg Kommune. Hver af de seks venstreforeninger er i forhold til opstilling til kommunevalget ansvarlige for at vælge kandidater. Kandidaterne fra foreningerne opstilles efterfølgende i fællesskab på et stort opstillingsmøde i 1. kvartal næste år. Det er Venstre i Kalundborg Kommunes ambition, at den fælles opstillingsliste kommer til at have en mangfoldig sammensætning af omkring 25 kandidater fra hele kommunens geografi.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0