AnnonceLuk annonce
Travlt på det nye hotel

20-08-2016

Hotelchef, Hanne Dyremose i et af værelserne på hotellet, der er i gang med at blive sat i stand. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er travlt på det nye hotel, fordi de første 30 værelser samt morgenmadsrestauranten skal stå klar den 10. september.

De har arbejdet hårdt i mange måneder, og har stadig temmelig travlt, da 30 af 67 værelser samt morgenmadsrestauranten skal stå klar om få uger, men alle er ved godt mod, og glæder sig.

Udover, at vi støder på små overraskelerser, så går alt efter planen, og jeg glæder mig usigeligt meget til det står færdigt. Det tror jeg i øvrigt også, at mange andre gør. Vi havde fx møde med naboerne herude forleden aften, hvor vi fortalte lidt om planerne. Det var en super hyggelig aften, og alle er positive over det nye hotel, og glæder sig. siger Hanne Dyremose, der er hotelchef og forpagter på hotellet, som bliver en del af hotelkæden Zleep Hotels.

Der er håndværkere over alt, og alle er i gang. Alle 67 værelser står klar til november, og 16 af værelserne er helt nyetablerede. Indretningen af hotellet bliver helt anderledes end, hvad man så på det tidligere Røsnæs Hotel og Kursuscenter. Det er de to ejere, John Kirketerp og Tommy Hyldahl, der i samarbejde med Zleep Hotels arkitekter finder ud af, hvordan det hele skal se ud, og man bruger møbler fra norr11.com, som Tommy Hyldahl ejer.

”Det bliver helt klassisk - enkelt og stilrent,” siger Hanne Dyremose.

Der er allerede nu blevet ansat en receptionist og en rengøringsdame samt tre afløsere. Endnu er det ikke lykkedes at finde en forpagter til restauranten, men de to ejere er i dialog med flere, fortæller Hanne Dyremose.

I hverdagen er det primært erhvervslivet, som man forestiller sig vil benytte sig af hotellet. I weekenden er der allerede run på bookninger til fester, hvor nogle gæster udenbys fra har brug for en overnatning. Men i højsæsonen er der selvfølgelig mere run på - også i hverdagen.

”I ferierne kunne jeg godt tænke mig at få besøg af familier, der fx kunne nyde naturen på Røsnæs og andre smukke steder, ligesom det er oplagt at cykle og vandre,” siger Hanne Dyremose.

Åbningsreceptionen bliver til november, når det hele står fint og færdigt.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0