AnnonceLuk annonce
Travlhed trods nedlukning

04-03-2021

Nikolaj Schädler har bl.a. bygget hele gulvafdelingen om i Garant Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Garant i Kalundborg har haft travlt selv om butikken i Rendsborgparken i Kalundborg har været tvangslukket, og så er tiden også blevet brugt til at bygge om og male.

I mandags fik landets detailbutikker lov til at byde kunderne indenfor igen. Mange butikker har ikke haft nogen form for omsætning siden før jul, men sådan har det ikke været hos Garant i Kalundborg, som sælger tæpper, gardiner og gulve.

”Vi har jo heldigvis haft en række opgaver for erhvervsvirksomheder, og så har vi været hos en del private kunder for at montere gardiner eller lægge gulve. Der er ingen tvivl om, at mange har gået hjemme og har fået frisket deres hjem op, så lige som byggemarkeder, har vi også nydt godt af det, så vi klager egentligt ikke, men selvfølgelig mangler vi det salg som der ellers ville være i selve butikken,” fortæller Nikolaj Schädler fra Garant i Kalundborg.

Bygget om

Tiden hvor butikken har været lukket er brugt effektivt, flere vægge er blevet malet og så er der blevet bygget lidt om, både afdelingen for gardiner og gulvbelægninger har fået en omgang, så alt var klar til kunderne igen, kom tilbage i mandags.

Ud over tæpper og gulve, færdige gardinløsninger, sælger Grant også gardinstof til dem som selv vil sy deres gardiner, og så salg og levering af panalvægge helt nyt hos Garant. Vægge som bl.a. bruges som akustikvægge og som dekorationer på hele vægge eller dele af en væg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0