AnnonceLuk annonce
Travl aften og nat for brandvæsenet

01-01-2019

Omkring 10 meter hæk gik op i flammer tidlig tirsdag morgen på Søndergade i Ubby. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ni gange har Vestsjællands Brandvæsen været kaldt ud i Kalundborg Kommune i forbindelse med nytåret. Heldigvis er der kun tale om mindre brande.

Der har været nok at se til for brandfolkene fra Vestsjællands Brandvæsen hen over årsskiftet. Ni gange er brandfolkene blevet kaldt ud i Kalundborg Kommune, men heldigvis kun til mindre brande som containere og fyrværkeri.

Mandag eftermiddag kl. 16,02 blev der kaldt til ild i et hult træ på Vester Løve Vej ved Løve, her havde fyrværkeri sat ild i træet.

Kl. 19 måtte brandbilerne så køre til en brandalarm på Gørlev Plejecenter, hvor den automatiske brandalarm var blevet udløst på grund af en bordbombe.

Så var der ro indtil kl. blev 22.39, så blev brandfolkene kaldt til ild i en container på Lynggårdsvænget i Kalundborg. Beboere i området havde forsøgt at slukke branden, men den bredte sig til et plankeværk og en hæk. Brandfolkene fik hurtigt bugt med flammerne, inde du kunne køre videre til Frederik Andersens vej i Kalundborg hvor der stod et stort fyrværkeri batteri og brændte.

Kl. 01.26 var der så ild i en skraldespand og noget pap på Volden i Kalundborg, og kl. 02.24 gik turen så til Bytorvet i Gørlev hvor en flaskecontainer og en aviscontainer stod i flammer.

Kl. 02.42 var der ild i endnu en container, denne gang på Olesmindevej i Særslev, og på Odinsvej i Høng brændte også en container, der var klokken så blevet 05.17.

Sidste udkald i forbindelse med nytåret var kl. 05.41 hvor noget fyrværkeri havde sat ild i 10 meter hæk på Søndergade i Ubby.

Det er mandskab fra stationerne i Kalundborg, Gørlev og Snertinge som har slukket de mange brande, mens Jan Marlev, som indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, har været kaldt til alle brandene. Han oplyser at han siden mandag eftermiddag og frem til tirsdag morgen har kørt godt 600 km.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0