AnnonceLuk annonce
Transportministeren skar ´motorvejskagen´ for

17-03-2019

Transportminister Ole Birk Olesen skar kagen for, mens Jacob Jensen, til højre i billedet, så til. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Transportminister Ole Birk Olesen (LA) skar en flot dekoreret ’motorvejskage’ for da han fredag eftermiddag besøgte Novo Nordisk i Kalundborg..

Fredag eftermiddag besøgte Transportminister Ole Birk Olesen (LA) sammen med folketingsmedlem for Venstre, Jacob Jensen, Novo Nordisk i Kalundborg. Her blev de mødt af repræsentanter fra både industrien og uddannelsesinstitutionerne med aktiviteter i Kalundborg. 

Besøget kom i stand i forlængelse af udmeldingen om den nye infrastrukturplan, indgået mellem regeringen og Dansk Folkeparti, hvor der er afsat 1,8 milliarder kr. til anlægsarbejdet til Kalundborgmotorvejens etape 3 - de sidste 27 km frem til Tømmerup, som efter planen skal begynde i 2023. Besøget startede med en introduktion til biotekbyen Kalundborg - med fokus på byens styrkepositioner som et af Produktionsdanmarks betydningsfulde vækstområder. Herefter var der dialog mellem Transportministeren og repræsentanterne fra hhv. industrien og uddannelsesinstitutionerne, herunder Novo Nordisk, Novozymes, NNE, Equinor Refining Denmark, Kalundborg Kommune, Knowledge Hub Zealand, Professionshøjskolen Absalon samt EUC Nordvestsjælland. 

Der blev fra alle parter udtrykt stor glæde over, at Kalundborgmotorvejen er blandt de prioriterede motorveje. Som afslutning på besøget skar ministeren ’motorvejskagen’ for, en kage, der i dagens anledning var pyntet med teksten - Motorvej til Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0