AnnonceLuk annonce
Tramp i pedalerne giver penge til ungdommen

23-08-2016

Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

En række friske mænd fra RGI cykler penge ind til RGI’s Ungdomsafdeling på fredag, det foregår ved Dagli’Brugsen i Raklev.

Flere klubber i lokalområdet har med succes arrangeret sponsorcykelløb flere gange, hvor der cykles penge ind til klubbernes ungdomsafdelinger, nu hopper RGI med på ’cyklen’ og arrangerer RGI ON’TOUR 2016 nu på fredag fra kl. 16.30 og en time frem.

Arrangementet foregår på pladsen foran Dagli’Brugsen i Raklev, hvor de fem mænd skal køre hver 40 kilometer på en spinningcykel, hver kilometer udløser 50 kroner fra en række sponsorer som bakker arrangementet op, og hvis alle fem ryttere kører mindst 40 kilometer bliver der knapt 70.000 kr. til ungdomsarbejdet i RGI.

De fem cykelryttere som stiller op med gode ben er, Alex Westergaard, Johnny Elmelund, Morten Nielsen, Jonas Ostenfeldt og Kim Jørgensen.

Som indpisker til cykelrytterne og til at informere publikum om arrangementet, har RGI lavet en aftale med Jimmy Sørensen, som vil gøre sit til at alle rytterne når at cykle mindst 40 kilometer.

Festlig fredag

Cykelarrangementet på fredag bliver ikke mindre festligt af at Dagli’Brugsen Raklev samtidig har inviteret kunderne på grillfest, her kommer der op mod 300 kunder, som for et beskedent beløb, får både mad og drikke.

RGI håber at RGI ON’TOUR kan blive en tilbagevendende begivenhedFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0