AnnonceLuk annonce
Tramp i pedalerne bliver til mange penge

08-12-2016

Foto fra sidste års arrangement. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Efter en nervepirrende og spændende sponsorjagt i gennem de sidste uger er Erhvervsklub KGB nu klar til, at 10 ryttere skal cykle den afgørende etape i Kvickly, for at samle penge ind til KGB’s ungdom.

Planen er at cykle tæt på 200.000 kroner ind på lørdag ved Bistroen i Kvickly. Fem ryttere er til start kl. 11, og fem andre ryttere er til start kl. 12.30, når KGB’s Erhvervsklub for 14. gang cykler penge ind til KGB’s ungdom.

De 10 ryttere har tilsammen lavet aftaler med 91 sponsorer om op til kr. 2000,-

På holdet kl. 11 starter, Lars Peter Block fra Skel.dk, Anne Bryde fra Nordvest Nyt, Wouter Slooten fra MT Højgaard, Steen Huusom fra Nybolig og Johnny Elmelund fra Vin til Maden

På holdet der har start kl. 12.30 er, Ejnar Fast fra KGB, Steen Jensen fra Punkt 1, Lars Bo Kristensen fra SMJ revision, Arne Laursen fra Multi-Tech og Jesper Thomsen fra Expert.

Rytterne er alle i skarp træning, og satser på at nå minimum 40 km på deres spinningcykler. Netop 40 km udløser 2.000 kr. fra hver af deres sponsorer. Penge som bl.a. vil gå til ungdomsarbejdet i KGB.

Alle er velkomne til at komme forbi i Kvickly og heppe på rytterne, så de kan præstere optimalt. Det er heller ikke kun KGB, der ”vinder” ved cykelturen. Også publikum har mulighed for at vinde gavekort under løbet. Man skal blot gætte sig frem til, hvor mange kilometer rytterne tilsammen kører i de to etaper. Og med 10 ryttere, skulle det gerne blive et pænt stykke over 400 km, men lige præcis hvor mange - det er op til publikum at gætte.

Arrangementet har tidligere været afholdt i et telt i Kordilgade, men i år er rytterne flyttet ind i Kvickly i området omkring Bistroen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0