AnnonceLuk annonce
Trafikken blev udfordret

13-09-2017

Der var ekstra pres på de få veje der var åben tirsdag eftermiddag. Her Bredekildevej. Foto: Jens NIelsen

Af Jens Nielsen

Det store cykelløb PostNord Danmark Rundt lukkede hele den indre by af tirsdag eftermiddag, det gav ekstra udfordringer for trafikken.

Hele midtbyen i Kalundborg var helt afspærret for trafik i fire timer, fra kl. 14 til 18, tirsdag eftermiddag, mens det store cykelløb PostNord Danmark Rundt blev kørt i gaderne.

Det gav ekstra pres på de få veje som var åbne, især var Nyvangsvej, Fr. Andersensvej, Bredekildevej og Brandsbjerg, nærmest helt lukket lige i myldretiden hvor medarbejderne fra de store virksomheder skulle hjem, da det var eneste mulighed for at komme mod Røsnæs.

Også hele området ved Havneparken var afspærret fra tidlig morgen tirsdag, det gav især udfordringer for de patienter der skulle til lægen

Kalundborg Kommune havde i mindst en uge op til arrangementet skiltet med at vejene var lukket, alligevel kom det som en overraskelse for mange billister, og de vagter som var sat ud på udvalgte steder måtte lægge øre til rigtigt meget brok.

Og ingen tvivl om at meningerne er delte om at lukke hele byen af på grund af et cykelløb, på TV-Kalundborgs Facebookside har der været rigtigt mange kommentar, både for og imod,

”En enkelt dag overlever vi nok :-) Så dejligt, når der sker noget i byen”.

”Dejligt med aktivitet og gang i gaderne.. mon ikke det går folk ikke lige kan køre rundt i den lille by i et par timer.. 
Ellers kunne man jo lige gå en tur i stedet”.

”Det var et helt vildt flot arrangement, jeg bor lige ved havnen og alt var spærret af (vi overlevede) mine drenge fik tidligere fri fra skole pga vejene var spærret (de overlevede) min mor måtte parkere ved Føtex og måtte gå helt hjem til mig... (sjovt hun overlevede osse)”.

”Fint de holder cykelløb. Men syntes det under alt kritik at spærre hele havnen af. Ude foran samtlige parkerings pladser og hele indgangen til vores læge. Da vi sad og ventede på at komme ind hos lægen kom der mange ældre mennesker, der havde. Måtte gå rigtigt langt for at komme til lægen”.

”Skide godt med cykelløb til cykel tosserne men i skal kraftedeme skilte det bedre! Jeg har kørt rundt i to og en halv time nu!”.

”Fest og fest. Synes nu mest at det er drøn belastende at byen skal spærres af alle vegne”.

Nu er alle veje åbnet igen og trafikken kan afvikles helt normalt, og alle er formentligt kommet hjem, også selv om det måske lige tog 10 minutter længere end normalt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0