AnnonceLuk annonce
Torvedag ved Brugsen på lørdag

07-07-2020

Det aktive butiksudvalg, Claus, Kirsten, Pernille, Karina og Lene. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Stor torvedag på lørdag ved Dagli’Brugsen Refsnæs på Røsnæs. Ud over gode tilbud, er der også mulighed for at købe en grillpølse.

Det aktive butiksudvalg i Dagli’Brugsen Refsnæs i Ulstrup på Røsnæs afholder en stor markedsdag nu på lørdag d. 11. juli fra kl. 11 til 13.30, hvor der bl.a. er gode tilbud på frugt og grønt samt blomster. Samtidig er der tændt op i grillen, så kunderne har mulighed for at købe en grillpølse.

”Torvedagen er et tiltag for at få endnu flere til at handle lokalt, det er vigtigt at holde liv i de mindre forretninger i lokalsamfundene, og nu hvor Røsnæsvej er ensrettet i Ulstrup og folk skal ud på en længere omkørsel, så giver det god mening at handle lokalt, vi prøver at gøre en forskel” siger Kirsten Herløv Herløv, formand for butiksudvalget.

Lige nu er der rigtigt mange mennesker på Røsnæs på grund af sommerferien, og Kirsten Herløv håber at både lokale som sommerhusgæster og øvrige turister kikker forbi til torvedag, og så er formanden helt sikker på at den nye cykelsti til Røsnæs vil blive et plus for Dagli'Brugsen Refsnæs, og få mange cyklister til at holde ind for at handle.

Dagli’Brugsen Refsnæs har åbent alle ugens syv dage fra klokken 7-20, og hver dag er der mulighed for at købe friskbagt morgenbrød, som helst skal bestilles i forvejen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0