AnnonceLuk annonce
Tøndeslagning i nyt tøj

05-03-2019

Tøndeslagning på cykel. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Medlemmerne af ungdomsafdelingen i Kalundborg Cykleklub, KCC Kidz, var lørdag samlet til tøndeslagning på cykler, samtidig blev det nye klubtøj udleveret til medlemmerne.

Lørdag formiddag fejrede KCC Kidz fastelavn ved klubhuset i Munkesøen. Flere valgte at sidde på deres cykler mens de slog til tønden.

I anledning af den traditionsrige dag, havde Kalundborg Cykle Club, også valgt dagen til udlevering af de nye cykeltrøjer, til alle børn og unge i KCC Kidz.

Trøjerne har i år fået en flot opfriskning i designet, hvor en grå udtoning nederst på blusen er mest i øjenfaldende.

Med KCC Kidz som spydspids i Kalundborg Cyklke Club, hvor tilgangen at medlemmer, talenter og et solidt forældrenetværk har bidraget til succes, har det ikke været svært at forlænge kontrakterne med sponsorerne.

Tilskuddet fra sponsorerne har betydet at alle Kidz ryttere har fået en ny bluse, kvit og frit.

Et travlt forår

De mange unge i KCC Kidz går en travl tid i mødet sammen med forårets komme, allerede på søndag er medlemmerne med i sidste afdeling af Black Ninja MTB Cuppen i Sorø. Den 6. april er Kalundborg Cykle Club arrangør af MTB Ungdomscuppen, i Kystskoven, og sidst i maj drager alle KCC kidz på den yderst populære træningslejr i Silkeborg.

Børne cykelløb

Alle børn med interesse for at køre på cykel, inviteres til ’Børne cykelløb’, i Klosterskoven d. 13. april, hvor alle kan deltage på deres egne cykler, eneste krav er en cykelhjelm.

Løbet bliver afholdt som et præmieløb, dvs. at der er en medalje til alle som gennemfører, efterfølgende vil der være mulighed for at prøve en tur på en rigtig MTB, sammen med en af KCC Kidz børnerytterne, på et rigtigt MTB Spor.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0