AnnonceLuk annonce
Tømreruddannelsen kommer til Kalundborg

26-10-2020

Nu udvider Processkolen, EUC Nordvestsjælland muligvis med endnu en ungdomsuddannelse nemlig tømreruddannelsen. Det betyder, at man fra august 2021 sandsynligvis kan læse hele det første år af tømreruddannelsen i Kalundborg, hvor man tidligere har skulle til EUC Nordvestsjælland i Holbæk.

”Det er en kæmpe gevinst for Kalundborg, at der endnu en gang ser ud til, at der kommer flere uddannelser til vores kommune. Kalundborg har et sprudlende erhvervsliv, som blandt andet efterspørger faglært arbejdskraft, og derfor har vi længe arbejdet på at gøre Kalundborg til en attraktiv uddannelsesby, som kan matche erhvervslivets efterspørgsel”, siger borgmester Martin Damm.

Det er kun et par år siden, at elektriker- og diplomingeniøruddannelsen også kom til Kalundborg, så udbuddet af erhvervsuddannelser i Kalundborg stiger støt. På Processkolen, der er en del af EUC Nordvestsjælland, udbydes der med tømreren seks forskellige erhvervsuddannelser: Procesoperatør, industrioperatør, lager og transportuddannelsen, vejgodstransport samt elektriker og nu snart tømrer. Derudover er det også muligt at tage en EUX på Processkolen.

Leif Dam Pedersen er uddannelseschef på Processkolen og ser frem til at kunne imod de nye elever. Han siger, ”På Processkolen har vi vokseværk. Vi har fornylig bygget en stor ny hal og vi udvider hele tiden med nye tilbud og erhvervsuddannelser. Jeg glæder mig til forhåbentlig også at starte tømreruddannelsen op. Det giver altid ekstra liv og et spændende socialt miljø, med flere forskellige fagligheder og elevtyper”.

Elever der lige nu står og skal træffe et uddannelsesvalg, kan altså meget vel allerede til marts tilmelde sig tømreruddannelsen i Kalundborg med opstart til august 2021, de skal blot vælge ét af grundforløb 1 fagretningerne på Processkolen. Efter det første år fortsætter de på uddannelsen i Holbæk.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0