AnnonceLuk annonce
Tømreruddannelsen kommer til Kalundborg

14-01-2021

Tømreruddannelsen kommer til Kalundborg i skoleåret 2021/2022.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

EUC Nordvestsjællands ansøgning om at udbyde tømreruddannelsen i Kalundborg er blevet godkendt. Det betyder, at man i skoleåret 2021/22 kan begynde på tømreruddannelsen på Processkolen i Kalundborg. 

Det vækker stor begejstring hos uddannelseschef på Processkolen, Leif Dam Pedersen: ”Der er en stigende efterspørgsel efter faglært arbejdskraft i Kalundborg, og der er en del unge, der rejser langt for at kunne tage bl.a. tømreruddannelsen. Derfor er vi rigtig glade for, at vi på Processkolen kan tilgodese både erhvervslivets stigende efterspørgsel på faglært arbejdskraft og de unges interesse for tømrerfaget." 

Processkolen er en del af EUC Nordvestsjælland, og har på nuværende tidspunkt uddannelserne til elektriker, procesoperatør, industrioperatør, lager og transport og vejgods. 

Med tømreruddannelsen udvider Processkolen udbuddet af erhvervsuddannelser i Kalundborg, og dermed har de unge i Kalundborg endnu flere ungdomsuddannelser at vælge imellem lokalt. Derudover vil tømreruddannelsen i Kalundborg også være til gavn for de lokale tømrervirksomheder, der nu højst sandsynligt kan se frem til flere tømrer-lærlinge i kommunen. 

”Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde de unge i Kalundborg endnu flere uddannelsesmuligheder. Tømreruddannelsen er en af EUC Nordvestsjællands populære uddannelser, og vi glæder os utrolig meget til at starte et tømrerhold op på Processkolen,” slutter uddannelsesleder Jannik Holbech Rasmussen.

Ligesom elektriker- og procesoperatøruddannelsen kan tømreruddannelsen også tages med EUX på Processkolen. For at begynde på tømreruddannelsen i Kalundborg skal man først begynde på grundforløb 1 på Processkolen i august 2021, hvis man kommer direkte fra 9. eller 10. klasse. Ellers kan man begynde direkte på grundforløb 2 i januar 2022.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0