AnnonceLuk annonce
Tøjsalg: Politiet opfordrer til en sund skepsis

11-02-2019

Af Jens Nielsen

Endnu engang er en borger blevet tilbudt at købe italiensk designertøj på gaden. Politiet opfordrer til at udvise en sund skepsis.

Midt- og Vestsjællands Politi har efterhånden modtaget en del anmeldelser fra borgere som er blevet tilbud at købe italiensk designertøj fra en mand som påstår, at han er på vej til lufthavnen og ikke har plads til tøjet. Hver gang er tilbuddet fremsat på parkeringspladser flere steder i Kalundborg Kommune.

Fredag lige over middag var tøjsælgeren så på spil igen, denne gang i Vænget i Kalundborg, hvor en 79-årig mand fra Sejerø blev opsøgt af tøjsælgeren, som igen spurgte om vej til lufthavnen. Samtidig blev den 79-årige tilbudt at købe seks poser italiensk designertøj, da manden ikke havde plads til det.

Den 79-årige betalte 700 kr. for tøjet men fik kun udleveret én pose tøj, hvilket han ikke var tilfreds med.

Det lykkedes den 79-årige at få sine penge tilbage, hvorefter manden kørte fra stedet i en mørk firhjulstrækker.

Udvis en sund skepsis

Politiet efterforsker i øjeblikket lignende sager med salg af tøj på gaden, og anser måden det bliver gjort på som forsøg på tricktyveri/bedrageri. Politiet advarer derfor borgerne imod at købe noget fra personer, der henvender sig på gaden. Udvis en sund skepsis, så du ikke risikerer at bliver snydt, lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0