AnnonceLuk annonce
To navne mere til Kalundborg Rock´er

28-06-2019

Af Jens Nielsen

Kalundborg Rock’er kan i år fejre 20-års jubilæum, det markeres bl.a. med en godt to timers jubilæumskoncert lørdag eftermiddag. Nu offentliggøres to navne mere til koncerten.

I år kan Kalundborg Rock’er fejre 20-års jubilæum, og i den forbindelse er festivallen på Gisseløre d. 8. 9. og 10. august blevet udvidet med et stort Abba show torsdag aften, men et af de andre punkter på det store program, er en mere end to timer lang jubilæumskoncert lørdag eftermiddag, hvor otte kunstnere, der alle tidligere har underholdt på Kalundborg Rock’er, vil optræde på den store scene.

Arrangørerne har tidligere offentliggjort de tre første navne, og er nu klar til at afsløre de to næste.

Det første navn var med til at sparke Kalundborg Rock’er i gang i 2000 med bandet Big Fat Snake, nemlig Anders Blichfeldt. Lørdag eftermiddag d. 10. august står han igen på den store scene på Gisseløre.

Også Michael Falch har sagt ja til at komme forbi til den store jubilæumskoncert og spille nogle af sine største hits.

Navne som tidligere er offentliggjort i forbindelse med jubilæumskoncerten er, Peter Molzen fra Peter & Kopierne, Jimmy Colding fra Zididada og gruppen L.I.G.A.

Der mangler stadig tre navne som vil komme på tavlen inden for den næste tid.

Det bliver Hit Orchestra som skal levere musikken til de otte kunstnere, et band som tidligere har været backing orkester for en lang række af landets allerstørste artister, bl.a. Peter A.G., Rasmus Seebach, Michael Falch og Sanne Salomonsen.

Rækkefølgen for de otte solister som skal optræde til jubilæumskoncerten kendes ikke endnu, men det er kendt at hver solist optræder med to til fire numre i den mere end to timer lange koncert. De sidste fem navne offentligøres i den kommende tid.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0