AnnonceLuk annonce
To navne fundet til ´Musik i Gryden´

13-12-2016

Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 17. juni 2017 er der igen Musik i Gryden på Møllebakken i Kalundborg. Man vil kunne opleve tre kunstnere i Gryden, og allerede nu er to af navnene offentliggjort.

Musik i Gryden vender tilbage igen i 2017. I to år har der været Musik i Gryden, og opbakningen til arrangementet har været stor. Jacob Dinesen og Hanne Boel er to af de tre kunstnere, der kommer og underholder de mange mennesker på Møllebakken med deres musik.

Jacob Dinesen er en klassisk sing/songwriter, som for en god måneds tid siden har udgivet sin ny plade 'Brace against the storm'. Han er ikke længere et sønderjysk fænomen, men et landsdækkende et af slagsen. Med et radioplay på DR, hvor han har ligget i toppen af playlisterne i mange uger, krydrer Jacob Dinesen nu det kommende album Release med titlen som “Ugens Album på P4”. Det fejres med tre 100% udsolgte Release koncerter på henholdsvis Tobakken, Sønderborghus og Det Bruunske Pakhus. Der er allerede booket 14 sommerkoncerter, som blandt andre tæller nogle af landets toneangivende festivaler.

Hanne Boels deltagelse i TV2-programmet ‘Toppen af Poppen’ understreger en mere end 30 år lang succeskarriere. Nu er hun på banen igen med nyt orkester. Hanne Boel byder i 2017 på et mix af nye sange samt de kendinge, de fleste elsker hende for, i nye arrangementer. Hanne Boel har for nylig været i studiet sammen med produceren David Mørup, der har arbejdet med bl.a. Christopher og Scarlet Pleasure. Det er foreløbig blevet til den nye single ”You Kept Me Waiting”, som hun har skrevet i samarbejde med Anders SG fra Alphabeat og Emil Falk fra Flødeklinikken.  

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne, og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser, og omkring 20 udgivelser bag sig. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0