AnnonceLuk annonce
To mand mere på pinden

20-06-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Erhvervschef i Kalundborgegnens Erhvervsråd, Jens Lerager, fortæller, at holdet er blevet større og stærkere, da de er blevet to mere på kontoret.

Den 1. juni startede Otto Aagaard som erhvervskonsulent i Kalundborgegnens Erhvervsråd. Han har mange års erfaring som fabrikschef på flere af vores lokale virksomheder. 

”De sidste år har han været ansat som konsulent i DI, hvor han blandt andet har hjulpet en lang række både større og mindre virksomheder med driftsoptimering, Lean, produktionsplanlægning og logistik. Samtidig har han drevet netværk og undervist i lederudvikling og forandringsledelse. Nu har vi været så heldige at lokke Otto hjem til Kalundborg, hvor han også bor. Vi glæder os selvfølgelig til at bringe Ottos viden i spil hos vores medlemmer,” fortæller Jens Lerager.

Derudover er også David Hindberg begyndt hos Kalundborgegnens Erhvervsråd som kommunikations- og erhvervskonsulent pr. 15. juni. 

”David begyndte hos os som praktikant, og blev efterfølgende ansat som student. I den periode har mange af vores medlemmer haft glæde af Davids viden om især kommunikation og marketing, så han har allerede bevist sit værd. Skulle der have hersket tvivl, har han dog lige afsluttet sit kandidatstudie på CBS med 10- og 12-taller. Kalundborgegnens Erhvervsråd er med andre ord et væsentligt styrket erhvervsråd,” siger Jens Lerager, og slutter:

”Vi gør os umage for at lave interessante og relevante arrangementer, og for at styrke rammevilkårene for at drive virksomhed i Kalundborg Kommune.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0