AnnonceLuk annonce
To mænd varetægtsfængslet efter drabsforsøg

08-03-2019

Politiet var torsdag til stede i Kalundborg med omkring 30 betjente. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To mænd på henholdsvis 19 og 21 år er blevet varetægtsfængslet efter den store politiaktion som blev gennemført på bl.a. Klosterparkvej torsdag.

Torsdag omkring middag gennemførte omkring 30 betjente en stor aktion mod flere adresser i bl.a. Sct. Olaiparken og Møllerstræde i Kalundborg. Her blev flere personer med relation til bandemiljøet anholdt.

To af de anholdte har torsdag været fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved. Det drejer sig om en 19-årig og en 21-årig begge fra Kalundborg og ikke etniske danskere. Grundlovsforhøret resulterede i at de to unge mænd blev varetægtsfængslet i foreløbig 14 dage, sigtet for drabsforsøg efter en episode i Slagelse i februar.

Sagen omhandler en 23-årig kvinde, som blev beskudt, da hun kom kørende i sin bil i Slagelse. Skyderiet fandt sted 18. februar omkring klokken 22.30 på et parkeringsareal ved Slagelse sygehus.

Den 23-årige kvinde kom kørende, da to maskerede mænd sprang ud foran hendes bil og åbnede ild.

De to mænd som blev anholdt i Kalundborg torsdag, nægter sig begge skyldige.

Politiet mener, der var en tredje person sammen med de to unge mænd. Hvem han er, er endnu uvist for politiet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0