AnnonceLuk annonce
To drenge anholdt i voldtægtssag

14-07-2017

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går formiddags kunne Midt- og Vestsjællands Politi anholde to drenge i forbindelse med voldtægten, der fandt sted i havneparken i Kalundborg den 28. juni i år.

I går kl. 10.10 anholdt politiet en 16-årig dreng fra Jerslev, der sigtes for voldtægt, der fandt sted den 28. juni. 2017 omkring midnat på Vestre Havneplads i Kalundborg, hvor en 52-årig kvinde blev udsat for voldtægt. Kl. 12.20 blev en 14-årig dreng fra Gørlev ligeledes tilbageholdt i samme sag.

Kvinden skulle med toget fra Kalundborg station, men missede sit tog. På stationen mødte hun to mænd, der spurgte efter en cigaret, hvilket hun gav dem, derefter blev kvinden udsat for vold, med bl.a. slag i hovedet, for derefter at blive hevet med til havneparken, hvor den ene holdt den 52-årige fast, mens den anden voldtog kvinden.

Ifølge politiet er der tale om fuldbyrdet voldtægt, og kvinden blev først kørt til sygehuset i Holbæk, og blev senere overført til Center for seksuelle overgreb på Rigshospitalet.

Den 16-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag med krav om varetægtsfængsling. Den 14-årige er afhørt af politiet, men han kan grundet sin alder ikke sigtes i sagen. Sagen for sidstnævntes vedkommende overgives til de sociale myndigheder.

Det er politiets efterforskning på baggrund af mange henvendelser fra vidner, der har ført til anholdelserne af de to. I den forbindelse vil politiet gerne takke for de mange henvendelser. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0