AnnonceLuk annonce
To campingvogne til skrot er stillet på P-plads

26-12-2018

To gamle campingvogne som skal skrottes, er henstillet på P-pladsen ved Ornum Strand. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To campingvogne, som er udtjente og til skrot, er sat på parkeringspladsen ved Ornum Strand. Nu kommer skatteborgerne nok til at betale for at de bliver fjernet.

Hvad stiller man som campingvognsejer op den dag, vognen er så udtjent, at den er klar til at ende sine dage på de evige campingmarker?

Man skal ikke køre længe rundt i landet for at opdage, at nogle vælger den nemme løsning og stiller den faldefærdige campingvogn på en mark, en parkeringsplads eller ved en tilfældig grøftekant, hvor den kan skæmme sine omgivelser på ubestemt tid. 

Den løsning har en eller to campingvognsejere benyttet sig af ved Ornum Strand / Bjerge Sydstrand.

Men man kan jo også opføre sig ordentligt og sørge for, at campingvognen kommer godt af sted på sin sidste rejse uden at være til gene for andre. Det gør størstedelen af campingvognsejerne da heldigvis også. 

På parkeringspladsen ved Ornum Strand / Bjerge Sydstrand står to udtjente campingvogne, hvor de længe de har stået på pladsen vides ikke, men de er på ingen måde klar til at overnatte i, og skal bare skrottes.

Ejeren eller ejerne har tilsyneladende valgt den nemme løsning ved at det nu bliver skatteborgerne som kommer til at betale for at få de to vrag væk fra parkeringspladsen, istedet for at køre dem til en ophugger og betale for at de bliver hugget op.

Skal skilles ad
Det letteste ville naturligvis være at stille campingvognen på den lokale genbrugsplads og lade dem om resten, men sådan fungerer det ikke.

Ejeren bliver nødt til at skille campingvognen ad på forhånd, inden stumperne køres til genbrugspladsen og anbringes i de rigtige containere. Der er masser af f.eks. træ, isolering og jern i sådan en campingvogn, og det skal deles op og anbringes i de forskellige fraktioner, der er på genbrugspladsen. Det betyder, at man skal skille sin campingvogn ad i mange dele.

I praksis er det dog et stort og tidskrævende arbejde. Derfor vælger mange i stedet at få en ophugger til at klare ærterne, med mindre man er ligeglad og lader skatteborgerne betale.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0