AnnonceLuk annonce
To beboere udsat for tricktyve i eget hjem

19-11-2018

Af Jens Nielsen

To borgere har fredag eftermiddag været udsat for tricktyveri i eget hjem. Tricktyv har nogenlunde signalement i begge tilfælde.

Fredag eftermiddag har to forskellige borgere været udsat for tricktyve som kom helt ind i deres hjem. Politiet har signalement på en udenlandske kvinder som muligvis er den samme gerningsmand til begge forhold.

En beboer på Klostervangen i Kalundborg var netop kommet hjem og i gang med at tømme sin postkasse, da hun blev passet op af en kvinde, som påstod at de var nye naboer.

Den fremmede kvinde gik derefter ind i anmelders hus, hvor hun ville vise beboeren nogle billeder, hvorefter anmelder råbte at kvinden skulle gå sin vej. En stemme udefra råbte, at kvinden skulle skynde sig væk, og hun forsvandt fra stedet. Anmelder oplyste, at intet var blevet stjålet. Anmelder så kun kvinden med følgende signalement:

Kvinde, Mellemøstlig af udseende, 30-40 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk med accent, Iført: Brun alpehue, mørk jakke og mørke bukser.

Smykkesamling stjålet

En borger på Klosterparkvej var også i gang med at tømme sin postkasse, og da borgeren kom tilbage, stod en fremmed kvinde i hendes køkken i lejligheden.

Den fremmede kvinde bad om hjælp til at skrive en indkøbsliste da hun ikke kunne skrive.

Lejlighedens beboer fornemmede at nogle gik bag hende mod soveværelset, men kvinden påstod hun var alene på stedet.

Lejlighedens kvindelige beboer fandt efterfølgende ud af, at hele hendes store smykkesamling var stjålet (guld ringe, guld kæder, guld armbånd og en speciel tutupit samling - grønlandsk).

Signalement: Kvinde, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Talte: Dansk, Iført: Sorte solbriller, sort hue og sort jakke.

Eventuelle oplysninger til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0