AnnonceLuk annonce
To unge Danmarksmestre

05-03-2019

Chanella Berggrein (tv) og Leni Nielsen, der vandt guld i pige double til DM i Dart 2019Privatfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Chanella Berggrein og Leni Nielsen vandt guld i pige double til DM i dart i søndags.

Der var fem pige double hold tilmeldt i alt til DM i Dart 2019, men Chanella Berggrein og Leni Nielsen løb med guldet. De to modstandere i finalen var en juniorlandsholdsspiller og en fra landsholdets bruttotrup.

Chanella Berggrein er 14 år og er fra Ubby. Hun har været aktiv spiller i bare otte måneder i dartklubben ’Fluen Sjælland’, og det var hendes første DM i dart. Hun blev i øvrigt nr. 3 i pige single dagen før, at DM medaljen var i hus. 

Leni Nielsen er 15 år og bor i Rørby. Hun har været aktiv med at spille dart i godt fem år. De sidste to år, har hun ligeledes spillet i dartklubben ’Fluen Sjælland’. I 2018 fik hun en 3. plads i pige double. Hun har i øvrigt vundet Sjællands Mesterskabet i 2017 samt Polish Open i 2016. I 2016 fik hun en 2. plads til DM i pige double, og en 3. plads i pige single.

Begge piger spiller med i den lokale senior-turnering, NVL (Nord Vest Ligaen) på et 3-mands hold i C-rækken, sammen med en 3. junior fra ’Fluen Sjælland’. Her fik holdet en 2. plads til slutspillet i efterårs-turneringen 2018, der foregik hos Odsherred Dartklub i Nykøbing Sjælland.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0