AnnonceLuk annonce
Titlen som Årets Bil giver lokal stolthed

02-02-2019

Torben Petersen, Ford salgsansvarlig hos Hans Frederiksen A/S. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den helt nye udgave af Fords populære Focus er netop blevet hædret med titlen som Årets Bil i Danmark 2019. Det er de danske motorjournalisters forening, MKD, der står bag kåringen, og den nye Focus lovprises for sine køreegenskaber, moderne turbomotorer, lave priser og høje sikkerhedsniveau. Hos den lokale Ford forhandler giver det stolthed.

Den fjerde generation Ford Focus løber overlegent med Årets Bil-titlen i et stærkt finalefelt med fire andre modeller – Peugeot 508, Hyundai Kona, Kia Ceed og Jaguar I-Pace.

Juryen i MKD (Motorjournalisternes Klub Danmark) tildelte den nye Focus hele 187point, hvilket udløste en suveræn sejr med 55 flere point end nummer to, Peugeot 508 som fik 132 point.

Det er det ottende gang, at Ford vinder den danske pris. Det var også en Ford, Capri, som vandt den allerførste kåring tilbage i 1969. Og for netop 20 år siden vandt første generation af Ford Focus Årets Bil i Danmark 1999.

Hvert år kårer Motorjournalisternes Klub Danmark (MKD) den absolut bedste nye bilmodel blandt alle årets nyheder, og vinderen får den eftertragtede titel som Årets Bil i Danmark. I 2019 fylder kåringen 50 år, og Ford er derfor særligt beærede over, at juryen netop har valgt den helt nye Focus som den bedste bil blandt flere end 20 nye modeller.

Hos Ford forhandler Hans Frederiksen A/S i Elmegade, Kalundborg, er man også glade for den eftertragtede titel, som helt sikkert vil betyde et mersalg af den i forvejen populære Ford Focus.

”Nogle kunder er meget mærke tro, men med det flotte prædikat som Årets Bil, kan det godt flytte nogle kunder til at komme forbi for at opleve den nye Focus, og bilen er god, det er ikke kun noget Ford påstår, og det vil helt sikkert lokke flere kunder forbi,” siger Torben Petersen, salgsansvarlig for Ford hos Hans Frederiksen A/S, og fortsætter,

”Det giver da helt klart en stolthed at få lov at sælge sådan et produkt.”

Klasseledende siden 1998
Focus har siden første generation fra 1998 været gennemsyret af et ønske om at give kunderne en praktisk og prismæssigt tilgængelig familiebil, hvor komfort og køreglæde går op i en højere enhed som i ingen anden bil i klassen.

Det er anden gang, at Focus vinder Årets Bil i Danmark, da sejren i år markerer 20-årsjubilæet for da første generation af Ford Focus vandt Årets Bil i Danmark tilbage i 1999.

Med den helt nye udgave og fjerde generation af Focus har Ford endnu engang hævet niveauet, for eksempel med stærkt forbedrede pladsforhold, omfattende sikkerhedsudstyr og fuldendt balance i køreegenskaberne. Det er nogle af de mange sider af den nye Focus, jurymedlemmerne giver bilen ros for.

Torben Petersen oplyser at senere på året kommer Ford Focus som en RS model med hele 400 HK og firhjulstræk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0