AnnonceLuk annonce
Tissø Roklub lukker ned for udendørssæson

29-10-2019

Tissø Roklub lukkede udendørssæsonen i sidste weekend. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Traditionen tro lukkede Tissø Roklub ned for årets udendørssæson sidste lørdag i oktober. 

Niels Sørensen holdt en kort tale for de mange fremmødte, og Jette Strange og Smilla Mortensen sørgede for at standeren kom ned. Efterfølgende var der fest i Jorløse Forsamlingshus, hvor der blev serveret lækker hjemmelavet mad.

Formand Bulder Johannessen holdt en meget festlig tale, og takkede varmt for al det frivillige arbejde, der bliver gjort, og som er nødvendigt for at klubben kan bestå.

Formanden rettede en særlig tak til Lis Bay og overrakte et smukt trofæ med ’Vores energibundt 2019’. Lis Bay blev i januar, på foranledning af Signe Frederiksen og Mette Nissen, nomineret til Ørsted Fondens Energibundt ud af mere end 550 indstillede. Lis vandt dog ikke prisen i Boxen i Herning, men gjorde altså i Tissø Roklub.

Herefter uddelte Lis Bay pokaler og sølv og guldårer. 

  • Følgende fik sølvårer ( min 700 km): Magnus Jepsen, Anne Sørensen, Katrine Jepsen, Else Hall, Peter Christoffersen, Carl Witt-Jespersen og Rose Jørgensen.
  • Følgende fik guldårer (min 1200 km ): Bjarke Christensen Bang, Flemming Sundahl, Knud Nielsen og Lis Bay .
  • I alt blev der roet 22.846 km, hvilket er lidt mindre end sidste år.
  • Flest roede km i romaskinerne: Junior; Magnus Jepsen og senior; Clemens Jepsen.
  • Flest roede km i kajak: Junior; Katrine Jepsen og senior; Henning Fought
  • Pokaler for flest roede km gik til: Junior; Katrine Jepsen med 770 km, kaproning Bjarke Christensen Bang med 1234 km og endelig motion senior; til Lis Bay med 2427 km.

Fidus pokaler gik i år til Katrine Jepsen og Janni Nissen. Begge fik overrakt pokalerne for deres store hjælp med ungdomsafdelingen, og med instruktion af nye medlemmer. Endelig fik Bjarke Christensen Bang overrakt en ekstra medalje for at have roet 214 km på 24 timer, hvilket er dansk rekord.

Men Tissø Roklub holder ingen pauser, hvilket betyder, at der lige nu Hver mandag-torsdag er træning kl. 9 og lørdag 7:30 og 9. Mandag og onsdag er der træning kl. 17:30 og 18:30 . Både juniorer og seniorer er velkomne. Tirsdag vil der fra første tirsdag i november være svømning i Kalundborg Svømmehal kl. 18:15.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0